comunicat de la PAH al rector de la UPV.

La PAH recolzem l’espai alliberat “CA LA VAGA”. Carta al rector de la UPV

A l’atenció del rector de la Universitat Politècnica de València,
Des de la Plataforma d’Afectades per Hipoteques de València (PAH València) ens posem en contacte amb vostè per comunicar-li la nostra intenció d’acceptar l’oferiment realitzat per l’assemblea que gestiona des de fa uns dies l’ocupació de l’antiga facultat d’Agrícoles.
Aquest oferiment té a veure amb la cessió d’espais amb vista a la realització d’assemblees d’assessorament col · lectiu de persones afectades pels desnonaments, assemblees d’organització interna de la Plataforma i emmagatzematge de materials de difusió.
Sens dubte, resulta lamentable comprovar com edificis i espais perfectament habilitats per complir la seva funció docent queden inutilitzats i en estat de progressiva ruïna a causa de la incapacitat o desinterès de les autoritats administratives per gestionar adequadament.
Així doncs, en un moment com en el que ens trobem, on les autoritats estatals en matèria de Sanitat i Educació fan flagrant abandó de les seves obligacions en el servei cap a la ciutadania, considerem de gran interès social la iniciativa de recuperació d’espais públics abans esmentada .
De la mateixa manera, i tenint en compte l’interès mostrat per part de la població estudiantil, ens sembla que els responsables acadèmics de la Universitat Politècnica de València podrien estar igualment interessats en facilitar (o almenys no impedir) la utilització de l’antiga facultat de agrícoles com un nou fòrum per a l’intercanvi de coneixements, una àgora popular i autogestionat.
A més de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques, altres col · lectius que no reben subvencions ni ajudes estatals de cap tipus han mostrat el seu interès a col · laborar en les tasques de condicionament de les instal · lacions, així com en l’organització regular d’activitats docents i culturals.
El convidem a conèixer la iniciativa de recuperació d’aquest espai públic a través del següent enllaç:
http://casalavagavalencia.blogspot.com.es/

Estaríem encantats de poder comentar aquesta situació amb vostè i conèixer la seva posició al respecte.
En el cas que estigués interessat a contactar amb nosaltres, pot fer-ho contestant aquest correu o mitjançant el telèfon de la Plataforma que és el 622.784.061.

Rebi una cordial salutació de,
PLATAFORMA D’AFECTADES PER hipoteques DE VALÈNCIA

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en suports a Calavaga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s